Problem accessing forum on iPad

Discussion in 'Site Information, Help, and Feedback' started by Fiddlergene, Nov 30, 2013.

  1. Fiddlergene

    Fiddlergene FujiXspot Regular

    46
    Feb 17, 2013
    When I try to access this forum on my iPad, which is most of the time, I initially get a screen asking if I want to download TAPATALK or continue on to the site. I don't want to download the app so I click on 'Skip' and then the browser gets hung up for a very long time, often never getting to the website and I get a 'server not responding' message. On rare occasions the 'Skip' bar works ok and I can get to the site, but very infrequently. What's up with that?
     
  2. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    I don't know what's up with it, however I'm glad you've posted about your problems Filddlergene. Let's see what Amin has to say.

    Does anyone else here have these issues and/or use an iPad?
     
  3. Lightmancer

    Lightmancer Super Moderator Subscribing Member

    Feb 2, 2013
    Sunny Frimley
    Bill Palmer
    Also... Are other forums affected in the same way?

    Sent from another Galaxy
     
  4. ripleysbaby

    ripleysbaby FujiXspot Regular

    67
    Nov 16, 2013
    I know it's not what you want to hear but tapatalk is a good app imho. Go with it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. Fiddlergene

    Fiddlergene FujiXspot Regular

    46
    Feb 17, 2013
    Ripleysbaby, thanks for the suggestion. If I wanted to use the app, I wouldn't have raised the issue, eh?

    BBW and Lightmancer, on other forums I don't get a pop up page that requires that I select how to access the forum.
     
  6. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    795
    Jan 31, 2013
    Boston, MA (USA)
    I'm aware of this issue but have no solution to offer at the present time.
     
  7. threeO

    threeO New to FujiXspot

    9
    Feb 5, 2014
    This appears to be an iOS Safari issue. Safari opened on my iPad when I received a registration email from the site. The TapaTalk page opened. When I went to log in with my normal browser, Mercury, no TapaTalk page. Tried using OSX or iOS Safari as the user agent with Mercury and no problems. So even announcing itself as iOS Safari does not initiate the page unless you're using Safari. Does not sound like a site problem.

    Not to knock iOS Safari but Mercury is a much nicer browser.
     
  8. yakky

    yakky FujiXspot Regular

    38
    Dec 18, 2013
    I agree, in fact I wish Tapatalk has a desktop app. It brings forums back to the basics, instead of all the clutter.