Weird errors when posting messages and photos

Discussion in 'Site Information, Help, and Feedback' started by Armanius, Oct 14, 2013.

  1. Armanius

    Armanius FujiXspot Top Veteran

    691
    Feb 1, 2013
    Texas
    Muttley
    Anyone else encounter errors when posting messages? I get an error message every time I post something through Safari. And I get double posts at time.

    I'm also encountering problems posting photos that I uploaded into the FujiXspot gallery. I can see the photos only if I'm logged into the site via Safari. If I log out and then clear the cache, I can't see the photos anymore on the post. When I log back in, the photos reappear.

    And in Tapatalk, I can't see the photos, period.
     
    • Like Like x 1
  2. Lightmancer

    Lightmancer Super Moderator Subscribing Member

    Feb 2, 2013
    Sunny Frimley
    Bill Palmer
    Interesting - I had a double post earlier - I thought it was me. I'm on Firefox.

    Anyone else having problems?
     
    • Like Like x 1
  3. Lightmancer

    Lightmancer Super Moderator Subscribing Member

    Feb 2, 2013
    Sunny Frimley
    Bill Palmer
    Hmm... there is definitely something screwy going on...
     
    • Like Like x 1
  4. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Yes, double posting for me as well - and I spotted one by another member early this morning. I'm on Safari.

    When I post, I get a kind of warning message as well.
     
  5. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Yes, double posting for me as well - and I spotted one by another member early this morning. I'm on Safari.

    When I post, I get a kind of warning message as well.
     
  6. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Oops - double post!:eek_old:
     
  7. Luke

    Luke FujiXspot Top Veteran Subscribing Member

    856
    Jan 31, 2013
    Milwaukee, WI USA
    Luke
    I'm on the Firefox....let's see if this a double post.
     
  8. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    It is intermittent with me on Safari, Luke.
     
  9. Luke

    Luke FujiXspot Top Veteran Subscribing Member

    856
    Jan 31, 2013
    Milwaukee, WI USA
    Luke
    It's not double posting for me, but I got the error message as well. I need to walk the dogs, but I'll capture the error message when I return and see if it helps diagnose the problem.
     
  10. Armanius

    Armanius FujiXspot Top Veteran

    691
    Feb 1, 2013
    Texas
    Muttley
  11. Armanius

    Armanius FujiXspot Top Veteran

    691
    Feb 1, 2013
    Texas
    Muttley
    And while posting the post above, the site told me that I have to wait 30 seconds before post ... even though I hadn't posted anything in this site for over 5 minutes. I hit "back" on Safari, and alas, the post above which had allegedly been rejected was already posted.
     
  12. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Yes, and it says "line 389". I keep trying to get a screen shot of it all but I'm not fast enough, yet. ;-)

    We're working on it, well...umm, Amin is working on it but thank you for reporting the problems, Armando and everyone else!
     
  13. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Yes, and it says "line 389". I keep trying to get a screen shot of it all but I'm not fast enough, yet. ;-)

    We're working on it, well...umm, Amin is working on it but thank you for reporting the problems, Armando and everyone else!
     
  14. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Here is what I see - managed to copy it fast.:thumbup:

     
  15. BBW

    BBW Super Moderator Subscribing Member

    Feb 8, 2013
    NW corner of CT
    BB
    Here is what I see - managed to copy it fast.:thumbup:

     
  16. Armanius

    Armanius FujiXspot Top Veteran

    691
    Feb 1, 2013
    Texas
    Muttley
    Do I hear an echo? :)
     
    • Like Like x 1
  17. pniev

    pniev FujiXspot Veteran

    489
    May 13, 2013
  18. pniev

    pniev FujiXspot Veteran

    489
    May 13, 2013
    There is indeed something weird going on.
     
  19. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    795
    Jan 31, 2013
    Boston, MA (USA)
    When did this start?
     
  20. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    795
    Jan 31, 2013
    Boston, MA (USA)